Expo Milaan, Italië

Projectspecificaties:

Expo Milano 2015 is de Wereldtentoonstelling die in 2015 doorgaat in Milaan. 6 maanden lang is Milaan dé tentoonstellingsruimte waar 140 landen van over de hele wereld aanwezig zijn en ruim 20 miljoen bezoekers worden verwacht op de 1,1 miljoen m² exporuimte. Met dit toonaangevende project staat Milaan in de schijnwerpers van de internationale scene.

Er werd geopteerd om diverse ondergrondse aardkluitbevestigingssystemen van Platipus te gebruiken om de vele groenzones tussen de paviljoens binnen de Expo te verankeren. Platipus systems stond in voor een mooie afwerking van dit prestigieuze project en zorgde ook voor een veilige boomverankering in deze grote openbare ruimte. In nauwe samenwerking met de landschapsaannemer werkte Platipus mee aan de onbeperkte technische ondersteuning en gratis training ter plaatse aan de landschapsteams.

Boomverankeringssystemen: 

Dodemanssystemen – Plati-Mat & Strap                                                          

Bodemtype:  Diverse bodemtypes

   

http://www.platipus-anchors.nl/uploads/images/case-studies/large/Case-Study-Milan.jpg

Bezoek onze hoofdsite voor meer informatie over onze producten en toepassingen

Ga naar de hoofdsite van Platipus

Download Casestudy

 
Download our other case studies:
 
 
 
 

We value your interest in our products and our policy is NOT to send you unwanted / unnecessary SPAM. However if you would occasionally like to receive interesting and relevant information relating to this area, once or twice a year, please tick Yes:

 
 

Fields marked with * are compulsory.