Commonwealth Park - Gibraltar

Projectspecificaties:

Hoewel Gibraltar maar liefst 30.000 inwoners telt, was er geen openbaar park waar mensen tot rust konden komen en van wijdse groenzones genieten. De lokale overheid besliste om van een voormalige parkeergarage (4.000 m²) het eerste stadspark te maken, het huidige The Commonwealth Park. Landform Consultants Limited was een van de belangrijkste ontwerpers voor het design. De fontein en graszones werden beplant met bomen en struiken van Deepdale Nursery.

Voor de aanleg van het park zochten ze een betrouwbaar bevestigingssysteem om de bomen / struiken te verankeren en een veilige omgeving te creëren voor de bezoekers van het park. De keuze viel op twee types ondergrondse aardkluitbevestigingssystemen van Platipus om een esthetische afwerking van het landschap te garanderen.

Boomverankeringssystemen: 

RF2P - Plati-Mat aardkluitbevestigingssysteem
RF2RDMP - Plati-Mat dodemanssysteem                                                              

Bodemtype:  Diverse gerecyclede bodemtypes van Gibraltar

   

http://www.platipus-anchors.nl/uploads/images/case-studies/large/Case-study-Gibraltar.jpg

Bezoek onze hoofdsite voor meer informatie over onze producten en toepassingen

Ga naar de hoofdsite van Platipus

Download Casestudy

 
Download our other case studies:
 
 
 
 

We value your interest in our products and our policy is NOT to send you unwanted / unnecessary SPAM. However if you would occasionally like to receive interesting and relevant information relating to this area, once or twice a year, please tick Yes:

 
 

Fields marked with * are compulsory.