Adriatische Zeehaven, Porto Montenegro

Projectspecificaties:

Porto Montenegro bevindt zich in de Baai van Kotor die op UNESCO’s lijst van beschermde natuurgebieden staat. Het gebied combineert een spectaculaire bestemming met een jachthaven van wereldklasse waar‘s werelds grootste en meest luxueuze jachten aanmeren. De groenvoorzieningen zijn zo aangelegd dat deze prestigieuze locatie nog aantrekkelijker wordt en maken het een grote trekpleister voor toeristen. De jachthaven ligt aan de waterkant en wordt dus regelmatig blootgesteld aan sterke windkrachten.

De ondergrondse boomverankeringssystemen van Platipus vormden de perfecte oplossing om half volgroeide bomen en palmbomen te stabiliseren op deze belangrijke locatie. Platipus leverde een assortiment standaard en op maat gemaakte systemen voor de verschillende beplantingszones op de locatie.

Boomverankeringssystemen: 

RF1RDMP / RF2RDMP / RF3RDMP - Dodemanssysteem Plati-Mat
RF3SPECIALP 4LEG - Speciaal daksysteem 4LEG System Plati-Mat
RF1SPECIALP / RF2SPECIALP / RF3SPECIALP - Speciaal daksysteem 3LEG System Plati-Mat

Bodemtype:  Samengestelde bodem

   

http://www.platipus-anchors.nl/uploads/images/case-studies/large/Case-Study-Adriatic-Marina-Porto Montenegro.jpg

Bezoek onze hoofdsite voor meer informatie over onze producten en toepassingen

Ga naar de hoofdsite van Platipus

Download Casestudy

 
Download our other case studies:
 
 
 
 

We value your interest in our products and our policy is NOT to send you unwanted / unnecessary SPAM. However if you would occasionally like to receive interesting and relevant information relating to this area, once or twice a year, please tick Yes:

 
 

Fields marked with * are compulsory.